Easyflex biedt u zeer betrouwbare en gebruiksvriendelijke verloning- en facturatie software voor uitzendbureaus en payrollbedrijven. Wij stellen dat Easyflex het beste verloningssoftware voor uitzendbureaus is binnen Nederland.

Omdat Easyflex de beste verloningssoftware voor uitzendbureaus biedt, hebben wij urenregistratiesysteem onlineUUR volledig en alleen geïntegreerd met de verloningssoftware van Easyflex.

Historie

Easyflex is gestart in 2001 en is de afgelopen jaren een heel serieus softwarebedrijf geworden voor uitzendbureaus. De mensen die werken binnen Easyflex hebben verstand van zaken en denken graag met u mee. Bij Easyflex doen ze het met zijn allen waardoor u niet afhankelijk bent van slechts een contactpersoon.

Samenwerking

Waar Easyflex zich volledig toelegt op de verloning, focussen onze ontwikkelaars binnen Webplaats zich volledig op de online functionaliteit voor een uitzendbureau. Dit zie je terug in het prachtige urenregistratie systeem: onlineUUR en onze Werving en Selectie Software: Uitzendplaats. Hierin hebben Easyflex en Webplaats elkaar nodig. Wij zien elkaar dan ook als familie, we vullen elkaar aan, we staan voor elkaar garant, we zien elkaar regelmatig en overleggen vaak hoe we de klant nog beter kunnen helpen. Dit zorgt voor fantastische oplossingen binnen de uitzendbranche.

Waarden Easyflex

  1. Easyflex is altijd in beweging
  2. Easyflex is betrokken
  3. Easyflex is betrouwbaar
  4. Easyflex is (glas)helder
  5. Easyflex is respectvol

Missie

Hoe Easyflex deze waarden in hun werk vertalen en hoe u dit terugziet, leest u hieronder in de missie van Easyflex:

Zij = Easyflex is een bijzondere club mensen, samen maken ze het onderscheid en zetten ze hun schouders eronder! Ze zijn betrokken bij elkaar, bij Easyflex en bij hun gebruikers.

Geven = Iets geven doet altijd veel in welke relatie dan ook. Als zij de passie voor ons werk delen en Easyflex gebruikers met onze kennis echt helpen, geven ze alles wat ze nodig hebben. En zoals in de Wet van Snuf; wat u geeft krijg u terug!

Stabiliteit = Hun systeem is betrouwbaar en stabiel, dat geeft rust en vertrouwen. Ze doen wat ze doen om te voorzien in de continuïteit en stabiliteit van organisaties (uitzendbureaus).

Ruimte = Heldere processen geven u de ruimte om je op andere dingen te focussen. Ze willen hun klanten voorzien in de beste processen. De communicatie die daarbij hoort is open, helder en respectvol.

Beweging = Zij zijn en blijven continu in beweging. Op persoonlijk vlak en ook als organisatie zijnde. Ze ontwikkelen zichzelf, zoeken inspiratie en innovatie om hun producten en dienstverlening te verbeteren. Doordat ze dit doen, geven ze die beweging hopelijk ook door aan hun klanten en gebruikers.

Groeien = Dankzij persoonlijke ontwikkeling kunnen ze groeien als mens, maar dat reflecteert ook terug op het bedrijf Easyflex. En ze willen u alles bieden wat u nodig hebt om te groeien!

Benieuwd wat Easyflex voor uw uitzendbureau kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met Easyflex op.