Urenregistratie voor uitzendbureaus kan eenvoudiger, transparanter en efficiënter. Zodat u zich bezig kunt houden met zaken die er binnen uw uitzendbureau echt toe doen. Daar zorgen we voor bij onlineUUR.

onlineUUR is een product van Webplaats | Software voor uitzendbureaus. Webplaats is een software bedrijf dat specifiek software voor uitzendbureaus ontwikkeld.

Ondernemer

Vanaf 2012 ontwikkelen we software voor uitzendbureaus. Hieruit is Webplaats in 2015 ontstaan. Oprichter Franck Antonides zag dat uitzendsoftware behoorlijk omslachtig en onoverzichtelijk was. Franck is thuis in de uitzendbranche in 2003 startte hij als student (Personeel, Management en Organisatie, Bedrijfskunde) zijn eigen uitzendbureau: Opti-flex Studenten Uitzendbureau is in 2007 verder gegaan als payrollbedrijf onder de naam Payrollplaats. Inmiddels is vanuit Payrollplaats Flexsupport ontstaan die voor heel veel uitzendbureau de uitzendbureau backoffice voor uitzendbureaus verzorgt.

Franck is als eigenaar van Payrollplaats en Flexsupport niet meer operationeel actief. Dit omdat hij andere uitzendbureaus, en ja ook andere payrollbedrijven online verder wil helpen. Zijn jaren lange ervaring zet hij dan ook graag 100% voor u in.

Team

Franck is samen met zijn ontwikkel team gedreven om uitzendbureaus steeds meer te digitaliseren en processen te optimaliseren en eenvoudiger te maken. Het internet biedt dan ook zoveel kansen voor uitzendbureaus. Hij en 4 ervaren programmeurs binnen de uitzendbranche heeft vanuit Webplaats al vele uitzendbureaus geholpen met groeien.

Als team geloven wij in de digitalisering van het werk van uitzendbureaus. Al was het alleen al om het gemak en de snelheid van online. De menselijk factor van een uitzendbureau blijft desalniettemin zeer belangrijk.

Innovatief

Veel ICT systemen in de uitzendbranche zijn verouderd en streven nog een verouderd werkproces na. Door de uitzendbureau software van Webplaats hoeft de uitzendondernemer geen grote investering meer te doen en krijgt het uitzendbureau profijt van alle online mogelijkheden. Zo komt Franck zijn droom: een geoptimaliseerd (online) werkproces voor elk uitzendbureau, steeds verder tot uitvoering.

Wilt u met ons samenwerken? Neem gerust contact met ons op om te kijken of we van elkaar kunnen leren.

UBplus

In het verleden hebben we UBplusOnline gebouwd dat gekoppeld is aan de verloningssoftware van UBplus. Meer dan 500 uitzendbureaus maak(t)en gebruik van deze door ons ontwikkelde software. In 2017 is UBplus overgenomen door HelloFlex. Vanwege de overname heeft Helloflex de samenwerking beëindigt.

Deze beëindiging van de samenwerking hebben we aangegrepen om een volledig nieuw online urenregistratiesysteem te bouwen. Namelijk onlineUUR. onlineUUR is geen UBplusOnline. onlineUUR is volledig opnieuw geschreven daarbij gebruikmakend van de nieuwste technieken. onlineUUR is dan ook gebruiksvriendelijker en wendbaarder dan UBplusOnline. Wij zijn dan meer dan anderhalf jaar bezig geweest om onlineUUR opnieuw te bouwen en te integreren met Easyflex. Uiteraard hebben we de kennis en ervaring vanuit zes jaren ontwikkeling aan UBplusOnline meegenomen in onlineUUR.

Easyflex

onlineUUR is volledig geïntegreerd met de verloningssoftware van Easyflex. In onlineUUR zijn de nieuwste online technieken gebruikt en worden steeds weer nieuwe functionaliteiten toegevoegd met als doel: een eenvoudig, transparant en efficiënt online urenregistratiesysteem.

Wij hebben voor Easyflex gekozen omdat zij de beste verloningssoftware voor uitzendbureaus hebben. Wij zijn dan ook super trots dat wij intensief met Easyflex samenwerken. Gezamenlijk hebben we een alles omvattend product. Te denken aan: verloning, werving en selectie software, online urenregistratie, gratis uitzendbureau websites. Dit alles voor uw uitzendbureau.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.