Antwoord op vraag 18. Kan ons uitzendbureau ook op training komen?

Ja zeker kunt samen met uw collega’s bij ons langs komen voor een training over onlineUUR. Deze training is bovendien volledig gratis. Wat wel belangrijk is om te weten dat gebruik maken van onlineUUR bijna niet nodig is maar word wel als prettig ervaren. Training voor flexwerker of relatie is niet nodig. Flexwerkers en relaties vinden absoluut hun weg binnen onlineUUR. U als uitzendbureau vliegt er ook zo doorheen, maar een training kan handig zijn.

Wij bieden deze training volledig gratis* aan. Wij vinden het namelijk belangrijk dat alles vanaf het begin vlekkeloos loopt. Zo helpen wij op het moment van de training bij het koppelen van Easyflex aan onlineUUR en maken we u in 1 a 2 uren tijd volledig wegwijs binnen onlineUUR. Belangrijk is dat we de training inplannen op het moment dat wij uw onlineUUR omgeving gereed hebben gezet voor gebruik.

Gratis* Eerste training is volledig gratis op het moment dat er voor het eerst gebruik wordt gemaakt van onlineUUR. Onze volgende trainingen kosten 125 euro per uur, plus kilometervergoeding van 0.49 eurocent per kilometer.

Training gewenst? Neem vrijblijvend contact met ons op.