Backoffice omgeving

De backoffice omgeving is de omgeving waar overzichtelijk is welke onlineUUR aan welke administratie of locatie in Easyflex is gekoppeld.

Meer informatie over backoffice omgeving? Neem contact op.

Backoffice omgeving van OnlineUUR

De backoffice omgeving is de omgeving waar overzichtelijk is welke onlineUUR aan welke administratie of locatie in Easyflex is gekoppeld. Door deze functie maakt onlineUUR het mogelijk dat jij als backoffice payrollbedrijf heel eenvoudig jouw diensten kunt aanbieden aan andere uitzendbureaus. Daarnaast kan jij in de backoffice terug zien welke data er is gesynchroniseerd met Easyflex.

onlineUUR is voor uitzendbureaus ontwikkeld. Echter door een aantal payrollbedrijven is onlineUUR dermate verbeterd dat zowel uitzendbureaus als payrollbedrijven heel goed hun werk kunnen doen met de urenregistratie van onlineUUR.

Dit komt doordat je vanuit de backoffice omgeving meerder onlineUUR portalen kunt aanmaken en deze koppelen aan jouw administratie en vestigingen (locaties) in Easyflex. Hierdoor kan jij als uitzendbureau en payrollbedrijf voor meerdere uitzendbureaus tegelijk onlineUUR gebruiken vanuit één of meerdere portalen.

Vanuit de backoffice haal jij daadwerkelijk de gegevens op. Zodat flexwerkers, klanten, plaatsingen, documenten vanuit Easyflex over gaan naar onlineUUR. Verder verstuurd onlineUUR de uren weer naar Easyflex voor een correcte aansluiting en foutloze verloning.

Anne Datema

Meer weten? Ik vertel je er graag meer over.

050 – 800 32 85 info@flexsoftware.nl

Wij staan graag voor je klaar

Ons team bestaat uit software ontwikkelaars met kennis van de uitzendbranche. Ze worden enthousiast door slimme software te ontwikkelen dat het werk van uitzendbureaus leuker en eenvoudiger maakt.

 • 5 slimme en gebruiksvriendelijke software diensten
 • Enthousiast ontwikkelteam in Nederland
 • Al meer dan 3.000 actieve gebruikers

Gerelateerde functionaliteiten

Op de hoogte blijven van onze updates?

Flexsoftware update #1 Steeds meer uitzendbureaus weten ons te vinden waardoor wij hard groeien…

Inschrijven nieuwsbrief

Plan een demo

Maak een afspraak om uw wensen te bespreken. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Vragen over onze software?
  Bel ons via: 050 – 800 32 85

  Contact opnemen
  • Geheel vrijblijvend
  • Complete uitleg urenregistratiesysteem
  • Staan altijd voor je klaar

  Online uren invullen en accorderen + super eenvoudige digitale handtekening. Dat het zo gemakkelijk kan. Echt top! Wij houden weer tijd over.

  Bonny van der Veen – Top Zorgpersoneel

  Het grote voordeel van onlineUUR is eenvoudig het beheren van onze urenregistratie. Onze flexwerkers kunnen nu eindelijk hun uren foutloos registreren bij ons.

  Marlies Dijkstra – Pro Students

  Het registreren van uren door onze flexwerkers is nog nooit zo makkelijk geweest! We besparen enorm veel tijd met onlineUUR.

  Jasper Jongeneel – J&L uitzenden

  Flexsoftware die onlineUUR ontwikkeld is gewoon een leuk en enthousiast bedrijf. Deze urenregistratie is enorm eenvoudig in gebruik en super handig.

  Furgell Pansa – Zorgleeuw