Gebruikers

Binnen onlineUUR kunnen er meerdere gebruikers zijn met ieder zijn eigen rol. Zo kan jij zowel flexwerker als klant zijn.

Meer informatie over gebruikers? Neem contact op.

Eenvoudig in gebruik

Dit zal in theorie niet vaak voorkomen, maar onlineUUR is zo flexibel opgesteld dat aan één e-mailadres meerder rollen verbonden zijn. In het geval dat één persoon zowel klant als flexwerkers is dan kan deze persoon eenvoudig switchen tussen de ene omgeving en dan andere omgeving. Dit kan heel handig en gebruikersvriendelijk zijn.

onlineUUR heeft een prachtig systeem van gebruikers met daarbij rechten. Dit klinkt ingewikkeld maar is heel eenvoudig. Een gebruiker is altijd gekoppeld aan één emailadres. Met dit e-mailadres kan de gebruiker inloggen. Een gebruiker kan een flexwerker, klant en uitzendbureau rol zijn. Het kan voorkomen dat één e-mailadres wordt gebruikt voor zowel klant als flexwerker. Het mooie is dat jij dan binnen onlineUUR één inlog hebt op één e-mailadres. Dit kan heel handig en gebruikersvriendelijk zijn.

Miguel Estevez

Meer weten? Ik vertel je er graag meer over.

050 – 800 32 85 info@flexsoftware.nl

Wij staan graag voor je klaar

Ons team bestaat uit software ontwikkelaars met kennis van de uitzendbranche. Ze worden enthousiast door slimme software te ontwikkelen dat het werk van uitzendbureaus leuker en eenvoudiger maakt.

 • 5 slimme en gebruiksvriendelijke software diensten
 • Enthousiast ontwikkelteam in Nederland
 • Al meer dan 3.000 actieve gebruikers

Gerelateerde functionaliteiten

Op de hoogte blijven van onze updates?

Flexsoftware update #1 Steeds meer uitzendbureaus weten ons te vinden waardoor wij hard groeien…

Inschrijven nieuwsbrief

Plan een demo

Maak een afspraak om uw wensen te bespreken. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Vragen over onze software?
  Bel ons via: 050 – 800 32 85

  Contact opnemen
  • Geheel vrijblijvend
  • Complete uitleg urenregistratiesysteem
  • Staan altijd voor je klaar

  Online uren invullen en accorderen + super eenvoudige digitale handtekening. Dat het zo gemakkelijk kan. Echt top! Wij houden weer tijd over.

  Bonny van der Veen – Top Zorgpersoneel

  Het grote voordeel van onlineUUR is eenvoudig het beheren van onze urenregistratie. Onze flexwerkers kunnen nu eindelijk hun uren foutloos registreren bij ons.

  Marlies Dijkstra – Pro Students

  Het registreren van uren door onze flexwerkers is nog nooit zo makkelijk geweest! We besparen enorm veel tijd met onlineUUR.

  Jasper Jongeneel – J&L uitzenden

  Flexsoftware die onlineUUR ontwikkeld is gewoon een leuk en enthousiast bedrijf. Deze urenregistratie is enorm eenvoudig in gebruik en super handig.

  Furgell Pansa – Zorgleeuw