Registratie

Registratie begint bij Easyflex, op het moment dat daar een nieuwe flexwerker of klant op actief wordt gezet ontvangt de flexwerker en / of klant via onlineUUR een welkomstbericht (e-mail) zodat hij / zij kan inloggen.

Ook zichtbaar zijn op Google? Neem contact op.

Registratie bij OnlineUUR

Registratie begint bij Easyflex, op het moment dat daar een nieuwe flexwerker of klant op actief wordt gezet ontvangt de flexwerker en / of klant via onlineUUR een welkomstbericht (e-mail) zodat hij / zij kan inloggen.

In het welkomstbericht (e-mail) die uw klanten en flexwerkers ontvangen staat een activatiecode. Met deze activatiecode kunnen ze inloggen in hun eigen omgeving binnen uw uitzendbureau portaal van onlineUUR. Vervolgens wijzigt zich het vanzelf en kunnen ze wel of niet hun uren invullen en / of accorderen. Dit is net hoe het voor de betreffende flexwerker en klant is ingesteld.

Anne Datema

Meer weten? Ik vertel je er graag meer over.

050 – 800 32 85 info@flexsoftware.nl

Wij staan graag voor je klaar

Ons team bestaat uit software ontwikkelaars met kennis van de uitzendbranche. Ze worden enthousiast door slimme software te ontwikkelen dat het werk van uitzendbureaus leuker en eenvoudiger maakt.

 • 5 slimme en gebruiksvriendelijke software diensten
 • Enthousiast ontwikkelteam in Nederland
 • Al meer dan 3.000 actieve gebruikers

Gerelateerde functionaliteiten

Op de hoogte blijven van onze updates?

Flexsoftware update #1 Steeds meer uitzendbureaus weten ons te vinden waardoor wij hard groeien…

Inschrijven nieuwsbrief

Plan een demo

Maak een afspraak om uw wensen te bespreken. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Vragen over onze software?
  Bel ons via: 050 – 800 32 85

  Contact opnemen
  • Geheel vrijblijvend
  • Complete uitleg urenregistratiesysteem
  • Staan altijd voor je klaar

  Online uren invullen en accorderen + super eenvoudige digitale handtekening. Dat het zo gemakkelijk kan. Echt top! Wij houden weer tijd over.

  Bonny van der Veen – Top Zorgpersoneel

  Het grote voordeel van onlineUUR is eenvoudig het beheren van onze urenregistratie. Onze flexwerkers kunnen nu eindelijk hun uren foutloos registreren bij ons.

  Marlies Dijkstra – Pro Students

  Het registreren van uren door onze flexwerkers is nog nooit zo makkelijk geweest! We besparen enorm veel tijd met onlineUUR.

  Jasper Jongeneel – J&L uitzenden

  Flexsoftware die onlineUUR ontwikkeld is gewoon een leuk en enthousiast bedrijf. Deze urenregistratie is enorm eenvoudig in gebruik en super handig.

  Furgell Pansa – Zorgleeuw