Inzicht loonstroken

Loonstroken worden per e-mail toegestuurd nadat ze zijn aangemaakt binnen Easyflex. Vervolgens komen deze loonstroken ook in onlineUUR te staan zodat werknemers altijd hun loonstrook terug kunnen vinden. 

Meer informatie over loonstroken in OnlineUUR? Neem contact op.

Loonstroken van uw flexwerkers overzichtelijk beschikbaar

Voor jouw flexwerkers is het belangrijk dat zij niet alleen de loonstrook krijgt toegestuurd per e-mail. Maar dat ze ook al hun ontvangen loonstroken kunnen terug vinden en bekijken vanuit hun dashboard in onlineUUR. Dit maakt onlineUUR mogelijk. Wij maken hierbij gebruik van de loonstrook die in Easyflex wordt aangemaakt en door onlineUUR wordt weergeven en verstuurd.

Omdat wij deze data overzichtelijk weergeven hoef jij nooit meer opnieuw een loonstrook handmatig te sturen vanuit Easyflex. Jouw flexwerkers kunnen namelijk altijd bij hun loonstroken en andere documenten. Dit scheelt jou tijd en vergroot het werk plezier van je flexwerkers.

Manuel Schreuder

Meer weten? Ik vertel je er graag meer over.

050 – 800 32 85 info@flexsoftware.nl

Wij staan graag voor je klaar

Ons team bestaat uit software ontwikkelaars met kennis van de uitzendbranche. Ze worden enthousiast door slimme software te ontwikkelen dat het werk van uitzendbureaus leuker en eenvoudiger maakt.

 • 5 slimme en gebruiksvriendelijke software diensten
 • Enthousiast ontwikkelteam in Nederland
 • Al meer dan 3.000 actieve gebruikers

Gerelateerde functionaliteiten

Op de hoogte blijven van onze updates?

Flexsoftware update #1 Steeds meer uitzendbureaus weten ons te vinden waardoor wij hard groeien…

Inschrijven nieuwsbrief

Plan een demo

Maak een afspraak om uw wensen te bespreken. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Vragen over onze software?
  Bel ons via: 050 – 800 32 85

  Contact opnemen
  • Geheel vrijblijvend
  • Complete uitleg urenregistratiesysteem
  • Staan altijd voor je klaar

  Online uren invullen en accorderen + super eenvoudige digitale handtekening. Dat het zo gemakkelijk kan. Echt top! Wij houden weer tijd over.

  Bonny van der Veen – Top Zorgpersoneel

  Het grote voordeel van onlineUUR is eenvoudig het beheren van onze urenregistratie. Onze flexwerkers kunnen nu eindelijk hun uren foutloos registreren bij ons.

  Marlies Dijkstra – Pro Students

  Het registreren van uren door onze flexwerkers is nog nooit zo makkelijk geweest! We besparen enorm veel tijd met onlineUUR.

  Jasper Jongeneel – J&L uitzenden

  Flexsoftware die onlineUUR ontwikkeld is gewoon een leuk en enthousiast bedrijf. Deze urenregistratie is enorm eenvoudig in gebruik en super handig.

  Furgell Pansa – Zorgleeuw