Digitale handtekening
van onlineUUR

Met de digitale handtekening van onlineUUR is het mogelijk om eenvoudig een digitale handtekening te plaatsen onder elk gewenst document. Bijvoorbeeld arbeidsovereenkomsten, opdrachtbevestigingen, arbochecklijsten enzovoort.

Interesse in OnlineUur? Neem contact op.

Eenvoudig in gebruik

Het unieke van onze digitale handtekening is dat er een optie is om het document te laten ondertekenen door zowel de flexwerker als klant. Daarnaast hebben we de digitale handtekening zo doorontwikkeld dat gebruikelijke code (tan-code) niet meer hoeft te worden overgenomen vanuit de e-mail. Hierdoor is het ondertekenen super eenvoudig geworden. De digitale handtekening is daarnaast volledig gratis.

Wil je bepaalde documenten altijd ondertekend hebben dan kun je deze documenttypes automatisch laten versturen. Zo weet je dat het altijd ter ondertekening aangeboden wordt.

Franck Antonides

Meer weten? Ik vertel je er graag meer over.

050 – 800 32 85 info@flexsoftware.nl

Wij staan graag voor je klaar

Ons team bestaat uit software ontwikkelaars met kennis van de uitzendbranche. Ze worden enthousiast door slimme software te ontwikkelen dat het werk van uitzendbureaus leuker en eenvoudiger maakt.

 • 5 slimme en gebruiksvriendelijke software diensten
 • Enthousiast ontwikkelteam in Nederland
 • Al meer dan 3.000 actieve gebruikers

Gerelateerde functionaliteiten

Op de hoogte blijven van onze updates?

Flexsoftware update #1 Steeds meer uitzendbureaus weten ons te vinden waardoor wij hard groeien…

Inschrijven nieuwsbrief

Plan een demo

Maak een afspraak om uw wensen te bespreken. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Vragen over onze software?
  Bel ons via: 050 – 800 32 85

  Contact opnemen
  • Geheel vrijblijvend
  • Complete uitleg urenregistratiesysteem
  • Staan altijd voor je klaar

  Online uren invullen en accorderen + super eenvoudige digitale handtekening. Dat het zo gemakkelijk kan. Echt top! Wij houden weer tijd over.

  Bonny van der Veen – Top Zorgpersoneel

  Het grote voordeel van onlineUUR is eenvoudig het beheren van onze urenregistratie. Onze flexwerkers kunnen nu eindelijk hun uren foutloos registreren bij ons.

  Marlies Dijkstra – Pro Students

  Het registreren van uren door onze flexwerkers is nog nooit zo makkelijk geweest! We besparen enorm veel tijd met onlineUUR.

  Jasper Jongeneel – J&L uitzenden

  Flexsoftware die onlineUUR ontwikkeld is gewoon een leuk en enthousiast bedrijf. Deze urenregistratie is enorm eenvoudig in gebruik en super handig.

  Furgell Pansa – Zorgleeuw