Antwoord op vraag 14. Wij verzorgen de payroll backoffice voor uitzendbureaus, hoe kunnen wij onlineUUR optimaal inzetten?

onlineUUR is uitermate geschikt voor payrollbedrijven die de backoffice verzorgen voor uitzendbureaus. Dit komt omdat onlineUUR aan de hand van de locaties in Easyflex per locatie de mogelijkheid heeft om een portaal op te zetten volledig in de huisstijl en naam van het uitzendbureau waar u de backoffice voor uitvoert.

Naast dat flexwerkers en relaties een dashboard heeft in onlineUUR heeft u als payroll backoffice bedrijf dit ook en het verrassende is dat uw uitzendbureau klant dit ook heeft. Hierdoor faciliteert u uw uitzendbureau klant enorm. Want zij hebben precies het overzicht, welke facturen, loonstroken, uren zijn verloond, wie nog uren moeten aanleveren etc. Het enige wat u als backoffice partij nog maar hoeft te doen is de daadwerkelijke verwerking van de uren voor de verloning.

Daarnaast hebben wij een marge overzicht oplossing voor u gebouwd, zodat u per uitzendbureau eenvoudig de gemaakte marge kunt berekenen en hiervan een overzicht kunt generen richting het uitzendbureau.Onze klanten die de payroll verzorgen voor uitzendbureaus zijn uitermate tevreden over de dienstverlening van onlineUUR.

Heeft u specifieke wensen als payrollbedrijf? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij kunnen indien gewenst onze software kosteloos uitbreiden.